fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Norkay – Falun

IMG_2584.JPG

Norkay här i stan annonserade efter personer som var intresserade av att ge sin åsikt om lite olika saker och har har ställt upp på detta. Sånt gillar jag, som tack fick jag ett par trisslotter från dem. Hur roligt som helst! Jag fick ner dit vid elva idag och sprang sedan runt på stan en sväng efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: