Presentkort – Vera Farma Falun.

Efter mitt besök hos Norkay gick jag till Vera Farma här i stan för att kika på vad jag kunde nyttja mitt presentkort på 1000 kr jag vunnit därifrån på. Det var rejält spännande och roligt, jag gillade butiken på en gång. Massor av sånt jag gillar och självklart så hittade jag flera fina saker. Jag tänkte visa dem här och ni får även priset. Utöver mitt presentkort fick jag betala 10 kronor så tycker jag fyndade rejält!

IMG_2610.JPG

 Saltsten från Himalya – 89:-
Mellanstorlek.
Denna sten ska vara bra för luften och det tror jag absolut på.

IMG_2611.JPG

Naturliga produkter.
Ansiktsrengöring – 79:-
Fotkräm – 86:-
Perozin för smärta – 179:-
Deoderant – 109:-

IMG_2609.JPG Världens härligaste tofflor! Perfekta för mig med kalla fötter.
379:-
De är rosa, men syns inte så bra på bilden.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Presentkort – Vera Farma Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: