Ett paket ifrån USA.

Jag gjorde en beställning på Etsy förra veckan. På ett smycke designat av The Pendant Garden denna kvinna Sandra gör otroligt vackra smycken och jag rekommenderar er att besöka hennes sida på Etsy. Detta är tredje gången jag handlar från USA och Etsy och jag är lika nöjd nu som förra gången.  Denna beställning var då ett smycke jag känner symboliserar mig som mamma. Jag har burit min son i 9 månader, och ser honom växa upp. Detta smycket är som en kärleksförklaring till honom. Otroligt vackert! Blir nästan tårögd när jag tittar på smycket.

 

IMG_2587.JPG

IMG_2590.JPG

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Ett paket ifrån USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: