Nu färgas luften med flingor. Jag såg dem igår, men det var så smått att ögonen nästan inte kunde se flingorna. men just i denna stund faller det stora flingor ner från himlen. De dalar ner mot marken, och även om marken inte färgas vit av snön ser jag dem nu. Snö, det är som små bitar bomull som faller, eller som att någon haft kuddkrig så fjädrarna faller neråt. Det är första snön som kommer, vintern är här.

002

Relaterade etiketter:


2 kommentarer

  1. Se där, igår hade vi den första kalla dagen, skall vara kallt idag med men inte som igår och tydligen bli varmt igen. Snö har vi inget fått än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: