Inlägget är ett samarbete.

Toys for boys, just nu skulle jag behöva något stort tips i julklappsletandet. William har önskat sig Lego, men jag tror inte riktigt han vet vilken typ av Lego. Jag skulle nog vilja säga att teknik lego är det han i första hand kommer att vilja ha men det är inte det som står på önskelistan. Teknik Lego är kul på de sättet att det utmanar, och varje gång William fått teknik lego har både Björn och William jobbat med de bygget under flera dagar. Det är ganska roligt att titta på, när det kommer till Leksaker tror jag de flesta tycker saken är rätt rolig? Det finns ju massor med spännande leksaker och Leksaker.se kommer snart att öppna upp just för att sälja leksaker. Ibland har jag trots mitt jobb som lärare, känt att en riktigt rolig leksaksaffär skulle varit ett perfekt jobb att jobba på. Jag tror sedan att Ensam hemma 2 och Kajsa Kavat kan vara en bidragande orsak till den drömmen. Jag minns nämligen spänningen i Kajsa kavat när hon kliver in i affären och får paketet inslaget utan att veta vad det innehåller. Hon får sedan sin drömdocka och nog tror jag det var just den känslan som var så magisk. Lika så de gånger man själv gick i leksaksaffärer som barn och klämde och kände på leksakerna och drömde sig bort. Leksaker är ändå väldigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: