Det är ganska mörkt här hemma just nu, William sprang nyss upp till grannen och då blir det alldeles tyst här hemma. Egentligen gillar jag inte det. När det är så där jättetyst och man känner sig ensam ni vet. Jag har inte upplevt något märkligt i den här lägenheten, men tidigare hem har jag kunnat känna av saker. Det har inte riktigt varit bra energier, i förra lägenheten hände det massor med märkliga saker som kalla vindar, telefoner som slutade fungera. Dimmigt rum och allmänt obehagligt, när jag väl flyttade kände jag det som en stor sten släppte från mina axlar. Ett tag var jag till och med redo att kontakta ett medium för att be dem komma förbi och undersöka vad det var för fel. Något var det ju, det var också helmärkligt när de som bodde där tidigare hörde av sig och undrade om jag känt av konstiga energier i lägenheten. Personen berättade att deras katter ibland kunde resa ragg mot vissa väggar och fräsa. Jag kände hur jag riktigt ryste, i sovrummet var det värt och där kände man sig alltid bevakad. Jag tror absolut på spöken och när jag för några veckor sedan såg hur Anna Book, Samir och Kissie befann sig i spökhuset rös jag. Alla minnen från spöklägenheten dök upp. Jag önskar idag att jag kontaktat ett medium när vi bodde där, det hade varit spännande att veta vad de sagt om min hemsökta lägenhet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: