Mörker.

Nu är det mörkt och jag är trött, insåg att jag sovit middag varje dag nu enda sedan ett par veckor tillbaka. Det är ju inte helt okej egentligen, att behöva sova middag för att orka med det här mörket vi just nu lever i. Nästan lite skrämmande faktiskt, jag tror delvis att bristen på snö kan vara boven. Nu gillar jag ju inte snö men när det är så här lite soltimmar behöver man alla ljustimmar man kan få. Jag känner mig som jag går i sömnen, helt galet.

Nyss tittar på julkalendern med William, följer den faktiskt slaviskt detta år. Jag gillar den i massor! Sen att den får en att längta till varmare ställen är ju en bonus, dessutom är den spännande. Brukar ni kika på julkalendern?

038

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Mörker.

 • 13 december, 2014 at 09:37
  Permalink

  Lätt hänt att behöva ta en tupplur denna årstiden.

  Reply
 • 17 december, 2014 at 23:31
  Permalink

  Har försökt få Alice att bli intresserad men icke. Så det har inte blivit att jag tittat heller. :/

  Reply
  • 19 december, 2014 at 23:03
   Permalink

   Jullan – William blev nog intresserad när han gick i ettan, innan tittade han inte så gärna.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: