Fan va skönt! Jag har varit riktigt upprörd över ett nyval. Såna summor pengar känner jag inte för att delaktig i att betala. Jag la ju min röst i höstas och kände mig trött på val och alla diskussioner hit och dit. Men här tittar jag på lite tv och känner mig nöjd, tog en lång sovmorgon idag så himla skönt!

IMG_2950.JPG

IMG_2951.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: