Ni vet när man bara ligger kvar.

Jag borde kliva upp nu, klä mig och duscha. Jag borde börja morgonen och liksom bara ta vara på dagen. Jag borde det verkligen, men det är ju så skönt att bara ligga här i sovrummet. Höra ljudet av William som spelar och känna värmen från täcket. Jag borde gå upp nu, jag borde verkligen ta vara på denna dag och jag ska, även om det är skönt att bara ligga här. Jullov vad du får mig att njuta av friheten.

IMG_2963.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: