Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Ni vet när man bara ligger kvar.

Jag borde kliva upp nu, klä mig och duscha. Jag borde börja morgonen och liksom bara ta vara på dagen. Jag borde det verkligen, men det är ju så skönt att bara ligga här i sovrummet. Höra ljudet av William som spelar och känna värmen från täcket. Jag borde gå upp nu, jag borde verkligen ta vara på denna dag och jag ska, även om det är skönt att bara ligga här. Jullov vad du får mig att njuta av friheten.

IMG_2963.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.