Be my baby.

IMG_2985.JPG

I brist på rubriker. William umgås med grannen och jag tycker mitt hår borde tvättas. Men grejen är den att jag försöker att minska på tvättningen av håret till en gång i veckan och tro mig håret är fett just nu. Får panik egentligen men tänker att håret mår bäst av saken. Vad gör ni kväll?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Be my baby.

 • 28 december, 2014 at 20:39
  Permalink

  Hahaha, jag känner igen det där, att ibland kommer man bara inte på nån passande rubrik till sitt inlägg 🙂 Syrran håller på med nån balsammetod för sitt hår..om det nu var så hon kallade det? Hon har inte tvättat med schampoo på länge iaf och det syns då inte! Kanske skulle man ge det ett försök innan föräldraledigheten tar slut, för just nu ser mitt hår flottigt ut från ena dagen till den andra 🙁

  Reply
  • 28 december, 2014 at 20:52
   Permalink

   Camilla – Det har jag kört sedan sommaren 2013 :). Har inte haft schampo i håret på över ett år med andra ord är sjuktnöjd :). Tycker absolut du ska testa :).

   Reply
 • 29 december, 2014 at 06:32
  Permalink

  Jag är glad om jag kan sträcka mig till att tvätta håret varannan dag 🙂

  Reply
  • 29 december, 2014 at 09:58
   Permalink

   Nett – Jag började med att tvätta mitt varannan för ett år sedan, nu vill jag trappa upp saken. Man förstår ju håret när man tvättar för ofta och jag vill att mitt hår ska må bra 🙂 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: