En natt på akuten, och solen.

Oj vilken konstigt slut det blev innan natten igår. William gick och la sig för att strax börja säga att: Mamma det känns som jag inte får någon luft, som det är ett lock över halsen. Jag bad honom dricka lite vatten och trodde saken skulle gå över. Men det fortsatte, strax började han hosta och berätta om klåda i halsen. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen som kopplade oss vidare till giftcentralen?! Förstår fortfarande inte varför vi skulle tala med dem, men antar att de förstår sånt bättre än mig. Giftcentralen hänvisade oss till akuten så vi åkte dit. Som alla vet är akuten inget ställe man gärna åker till, vi fick stanna där tills halv fyra i natt. Läkarna hade fullt upp, och William somnade och vaknade. I alla fall insåg jag vid 2 eller om det var senare? Efter ett tag tappar man liksom koll på tiden, att något jobb och skola skulle det inte bli tal om för oss. Läkaren tror att William reagerat på något och vi fick åka hem. Eller åka, jag har ingen bil och som tur är bor vi nära lasarettet det kan även ha varit bra för Williams andning att gå. Vi kom hem och somnade vid fyra. Sen gick jag upp och ringde fritids för att sjukanmäla William 6:30 och somnade om. Vi sov till halv elva, båda är ganska trötta idag. Men då jag tror att det är bra att få luft så tog jag med William ut en sväng idag. Han mår bättre och är piggare, men hostar en del. Det känns läskigt, William har aldrig visat tecken på allergi och astma och eftersom jag har sjukdomarna blir man klart orolig. Hur som helst det blir jobb imorgon och jag känner mig som jag druckit 10 öl idag. Trots att jag inte druckit alls…

(null)Helt slut på akuten.

(null)

 

Idag var vinterlandskapet helt magiskt ute. 
Kallt men helt otroligt vackert! Det var så man nästan
tappade andan av hur vackert det är.

(null)

 

Dimman låg så häftigt på åkern.

(null)

Dimma och hoppbacken.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En natt på akuten, och solen.

 • 28 januari, 2015 at 08:37
  Permalink

  Men oj, vad otäckt! Olustigt när ens barn inte kan andas ordentligt 🙁 Men hade han ätit något han inte brukar äta i vanliga fall eller vad kan han ha reagerat på?! :/

  Reply
  • 28 januari, 2015 at 22:19
   Permalink

   Camilla – Ja det är otäckt, vet ju inte alls vad han reagerade emot 🙁

   Reply
 • 30 januari, 2015 at 22:47
  Permalink

  Usch! Otäckt hoppas det inte händer igen.

  Reply
 • 31 januari, 2015 at 07:40
  Permalink

  Så otäckt, man värnar ju alltid om sitt barn. Hoppas att det inte kommer tillbaka!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: