Doulautbildningen är nu betald!

Åh!!! Nu har jag betalt utbildningen och kommer i höst åka till Stockholm och under två helger utbilda mig till Doula. Det känns helt underbart! Är flera veckor och månader kvar men det kommer gå fort! Ser så mycket framemot detta!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Doulautbildningen är nu betald!

  • 27 januari, 2015 at 21:23
   Permalink

   Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Ja, ser så framemot att få börja haha. Fast ska så klart njuta av resten av året fram tills dess också. Men ska bli så spännande och kul :D.

   Reply
 • 27 januari, 2015 at 19:08
  Permalink

  Hej vad kostar det att gå en doula utbildning?.tycker att det verkar så intressant häld häls Åsa

  Reply
  • 27 januari, 2015 at 21:00
   Permalink

   Åsa – 4500, jag har fått ihop de pengarna genom att sälja saker :). Hade säkert kunnat köpa den också, men ville testa hur det kändes att spara. Då de lite ingår i mitt nya levene :). Mindre förbrukning och mer sparande.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: