Förmiddagen började med ett tandläkarbesök för Williams del. Ibland känns det aningen onödigt att behöva åka runt hela stan för att komma till hans tandläkare men så varje gång inser jag att de är bra så det är okej. Jag känner väl bara att man gärna hade velat använda sig av närhetsprincipen. Förutom detta så har jag planerat och även kikat på någon serie, kollade på Blackfish igen och denna gång med William. Tårarna rann ytterligare en gång, så himla fruktansvärt! Denna dokumentär väcker verkligen känslor och öppnar upp ögonen, så himskt, stackars djur!

Björn björn på pizzabullar till middag och jättegod pizzasallad. Den åt vi hemma hos honom, efter umgicks vi en stund innan vi åkte hem. Här har jag läst Harry Potter för William och laddat upp för tre arbetsdagar innan ledighet!

IMG_3137.JPG

4 kommentarer

  1. Vilken mysig bild på er =)
    Ja en bra tandläkare har jag lärt mig är A och O speciellt när det handlar om barn. Har man väl hittat e som är bra så stannar man gärna där hur långt det än är emellan. Men helt klart värt det =)

    Hoppas ni haft en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: