Är hur himla hes som helst, kände hur rösten helt försvann igår kväll och idag var det absolut inte bättre så jag har fått viska och kraxat mig igenom hela dagen. Skulle egentligen gått på en föreläsning i eftermiddag med hoppade den för att spara på rösten.

Köpte födelsedagspresenter på stan när Björn kom hit, vi köpte även kläder till William. Sen bjöd Björn på fisk och potatis till middag. William ska på bästa fyran i morgon så då ska han ha med sig lite matlåda. Idag hade de FreeAid på Williams skola, så då hade han med sig pannkakor. Jättekul båda delarna, nu ska jag strax gå och lägga mig ska bara titta på Nashville först.

IMG_2188.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: