IMG_3918.JPG

Igår var vi ner på stadium en sväng eftersom de har 25% på allt i butiken för klubbmedlemmar. Där hittade Björn på en cykel han tyckte William skulle prova, så det gjorde han. Jättefin cykel men Björn kunde inte bestämma sig angående köp så vi åkte hem, idag smsade han mig och sa att vi åker och köper den som en present åt William. Gissa vem som var hur glad som helst när han kom hem från skolan?! Jättekul för William så nu kan han cykla på en cykel i rätt höjd, den förra hade han vuxit ur. Han är 159 lång nu, själv är jag mellan 169-172 så snart har han ju vuxit om mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: