Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Williams nya cykel.

IMG_3918.JPG

Igår var vi ner på stadium en sväng eftersom de har 25% på allt i butiken för klubbmedlemmar. Där hittade Björn på en cykel han tyckte William skulle prova, så det gjorde han. Jättefin cykel men Björn kunde inte bestämma sig angående köp så vi åkte hem, idag smsade han mig och sa att vi åker och köper den som en present åt William. Gissa vem som var hur glad som helst när han kom hem från skolan?! Jättekul för William så nu kan han cykla på en cykel i rätt höjd, den förra hade han vuxit ur. Han är 159 lång nu, själv är jag mellan 169-172 så snart har han ju vuxit om mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa