Dark Mode Off / On
Smink & hår

Real techniques sminkborstar, beställda ifrån Cocopanda.se

Har haft som plan att beställa dessa sminkborstar från Real Techniques ett tag. I helgen gjorde jag slag i saken och hittade dem billigt på Cocopanda.seJag beställde dessa två, då jag tittat på en del på Youtube och insett att dessa två då är vanligast att använda i början. Det ska bli riktigt spännande imorgon att testa dessa när jag gör min morgonrutin. Tycker det är helt underbart att man får med väskor till borstarna också, det känns lite extra lyxigt. Det jag läst och hört om Real Techniques är att de inte använder djurhår något jag tycker känns jättebra, jag ska även försöka att börja tänka mer på sånt när jag handlar smink för tyvärr är jag ganska dålig på att kolla upp den saken. Dumt av mig verkligen!
Angående köpet hos Cocopanda.se är jag nöjd, det gick riktigt fort att få beställningen! Kommer handla därifrån igen, priserna är dessutom riktigt bra där jämfört med andra ställen, och fri frakt på det, så jag har absolut inget att klaga på. Här hittar du borstarna jag beställde;
Real Techniques Starter set.
 Real Techniques Core Collection.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.