Första älskade MAJ! Denna månad brukar betyda första riktiga värmen, några klänningsdagar, en del pollenallergi men även många glada människor, blommor överallt och nedräkning för barn till skolavslutningen. Jag gillar första maj, idag fyller Williams tremänning 11 år, så William ska dit på kalas. Vi sov hos Björn inatt eftersom William varit sjuk hela veckan och Björn också är dålig. 

Igår såg vi American Graffitti eller Sista natten med gänget, en sån där film som får mig extra peppad för sommaren och att se alla finbilar som åker runt.  

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: