Föda barn. Att föda barn är den största kicken jag upplevt i livet, skulle absolut kunna föda barn varje dag om det var så. Däremot vara gravid är inget jag överhuvudtaget känner mig sugen på. Ta sprutor dagligen, kanske bli inlagd igen? Tänk om jag skulle få vidgat njurbäcken en gång till. Visst vill jag gärna ha fler barn, men graviditet var inget som var speciellt roligt för mig. Men föda barn var magiskt, fantastiskt och roligt, så om jag fick göra någonting i denna sekund skulle jag föda barn.

DSCN0658

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: