Fika & måltider En tur till Gävle.
Fika & måltider

En tur till Gävle.

Vi åkte mot Gävle i morse och jag körde. Var en trevlig resa och kul att se något annat en Falun. Jag älskar att åka runt, det bringar liv i mig.

På vägen hemåt stannade vi till i Sandviken på en hamburgerbar med 50-60-talsstil som heter Monroes, sjuktgod mat! William tog tacobuffe då han inte äter hamburgare med jag och Björn tog varsin och dem var sjuktgoda! Rekommenderar stället om ni har vägarna förbi, prisvärt var det också! Blev riktigt imponerad av priset för så god mat.

      

Efter maten åkte vi tillbaka mot Falun och Kniva. Björn fixade med limousinen och jag hjälpte till med några småsaker. Åkte hem rätt sent och såg senaste avsnittet av Grimm. Nu ska jag sova, hoppas eran dag varit lika härlig som vår.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: