26 – Någonting jag saknar väldigt mycket.

036

Vilken svår fråga, vad exakt är det jag saknar? Just nu kan jag inte komma på något jag saknar. Då tänker jag materiellt just nu, om det rör personer är det släkten i Orsa. Min mamma och hennes man, min mormor. Jag saknar mina syskon med, även om den ena bor här i Falun. Det är nog mer sånt jag saknar när jag funderar, jag är nog ganska nöjd annars med tillvaron i livet. Jag tror det är svårt att svara på vad man saknar innan man själv känner den där längtan i bröstet, som uppstår av saknad.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “26 – Någonting jag saknar väldigt mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: