Inlägget är ett samarbete.

Nu är det ju vår eller, nästan sommar faktiskt. Under den här perioden gifter sig många, några går på bal och andra slutar nian. Några lyckliga själar tar studenten och några andra passar bara på att lyxa till ändå. För mig är det lite självklart att man ska få chansen att lyxa denna period, att få göra något litet extra i vardagen. Jag älskar ju cruisings och varje sommar så passar jag på att roa mig med att antingen köra själv, eller sitta på en gräsmatta någonstans och titta på alla finbilar som åker förbi. Så nu idag när det blev maj så kikade jag efter finbilar och hittade sidan H1LIMOUSINE.SE som hyr ut limousiner och fina veteranbilar i Stockholm, i den här tjänsten igår då också en chaufför och även om jag kanske inte bor i Stockholm, så tänkte jag wow vilken grej. Jag tänkte på hur roligt det säkert är att hyra något sånt till bröllopet, studenten eller varför inte bara för en kväll tillsammans med vännerna bara för att få lyxa? För nog är det så att vi människor lyxar till det lite för sällan ibland. Jag blev hur som helst väldigt sugen på den här tjänsten, och hemsidan gör ju att man genast börjar drömma sig bort. För lyx, det hör livet till tycker jag, det behövs i vår vardag.

cadillac-fleetwood-1967Lånade denna bild från H1LIMOUSINE.SE då
jag blev sugen på att åka runt i denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: