Att säga godnatt.

Vid lunch började jag få ont i halsen, det spred sig sen till huvudet. Känner mig inte riktigt kry och ska gå och lägga mig nu.

Idag började Williams orientering igen och vi hann köpa skor till honom innan, och ett par byxor han kan springa i. Härligt för honom att komma ut och röra sig igen, det måste jag också ta tag i. Jag hoppas att jag och Björn kan ta lite längre promenader nu när William orienterar. Nu går jag och lägger mig med värkande huvud och hals, MAJ brukar ju vara en månad när man är frisk?!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: