Lunch på Scandic hotell i Falun.

Idag gick vi ut och lunchade tillsammans. Det var jag, Björn, William, Björns mamma och hennes karl samt Björns pappa. Jag tog schnitzel med grönsaker och bröd, samt lite efteträtt i form av fruktcocktail med grädde. Det fanns även fisk, men då fisk inte är någon favorit för mig fick det bli schnitzel helt enkelt.
Det var jättetrevligt i alla fall, jag tycker om att gå ut och äta. Det känns alltid lite extra trevligt att äta ute och sen att slippa laga mat är också roligt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: