Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Lunch på Scandic hotell i Falun.

Idag gick vi ut och lunchade tillsammans. Det var jag, Björn, William, Björns mamma och hennes karl samt Björns pappa. Jag tog schnitzel med grönsaker och bröd, samt lite efteträtt i form av fruktcocktail med grädde. Det fanns även fisk, men då fisk inte är någon favorit för mig fick det bli schnitzel helt enkelt.
Det var jättetrevligt i alla fall, jag tycker om att gå ut och äta. Det känns alltid lite extra trevligt att äta ute och sen att slippa laga mat är också roligt.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.