013

Idag har jag kollat på sista säsongsavsnitten på The vampire diaries och Reign. Jättebra avsnitt på The vampire diaries, kommer nog sakna Elena men tror det är bra att slippa allt rädda Elena om och om igen, men det känns ändå som de lämnade serien öppen där på slutet. Man får väl se, Reign blev jag mest upprörd i slutet på, men längtar till nästa säsongsavsnitt.

Förutom att tittat på serier, har jag varit och handlat med William. Grannen och bästa vännen för William ska sova här i natt så de ska se på film ihop och ha kul ihop här på kvällen. Själv vet jag inte riktigt hur min kväll ska se ut men det visar sig, jag får väl underhålla grabbarna.

Vad ska ni göra ikväll?

Fb-Button

2 kommentarer

  1. Tack för vinsten, den kom idag! Har redan hunnit testa den, vad coolt att den ändrade färg när vällingen var för varm 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: