Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Städat inför helgen.

Efter jobbet idag passade jag på att damma och dammsuga hemmet. Det kändes så härligt efteråt och vetskapen om att jag även imorgon kommer få fina naglar gör helgen ännu mera välkommen. Solen sken idag och det var varmt vissa stunder, men blir så besviken av regnet som kommer då och då. Ge oss mer sol!

Imorgon är det fredag, jag har räknat lite på dagarna och insåg i panik att jag endast har 12 arbetsdagar kvar med eleverna innan sommarlov. Det känns stressigt, men blir säkert bra. Det är så mycket som fortfarande ska göras men det är nog så alla känner dessa sista veckor. Samtidigt vet jag hur det brukar vara, när sommarlovsdagen är där, man kopplar av och inser att det snart är semester och det behöver man.

Nu ska jag ta och lägga mig, något som även det känns underbart.

006En snart ett går gammal bild, men jag har inte sett några lupiner ännu.
Så vädret var nog bättre denna tid förra året.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: