Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Städat inför helgen.

Efter jobbet idag passade jag på att damma och dammsuga hemmet. Det kändes så härligt efteråt och vetskapen om att jag även imorgon kommer få fina naglar gör helgen ännu mera välkommen. Solen sken idag och det var varmt vissa stunder, men blir så besviken av regnet som kommer då och då. Ge oss mer sol!

Imorgon är det fredag, jag har räknat lite på dagarna och insåg i panik att jag endast har 12 arbetsdagar kvar med eleverna innan sommarlov. Det känns stressigt, men blir säkert bra. Det är så mycket som fortfarande ska göras men det är nog så alla känner dessa sista veckor. Samtidigt vet jag hur det brukar vara, när sommarlovsdagen är där, man kopplar av och inser att det snart är semester och det behöver man.

Nu ska jag ta och lägga mig, något som även det känns underbart.

006En snart ett går gammal bild, men jag har inte sett några lupiner ännu.
Så vädret var nog bättre denna tid förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.