Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Sten.

Inlägget är ett samarbete.

Det finns massor med fina saker man kan ha i hemmet, en sak jag gillar är klinker. Jag hoppas att badrummet ska göras om här inom några år och att bostadsbolaget jag bor åt då ska sätta in klinker i badrummet. Jag har nämligen hört att sånt är det absolut bästa i badrum. Dessutom är det jättefint med klinkergolv i grått i ett vitt badrum anser jag. Det piffar till så mycket och gör i alla fall mig väldigt glad, jag satt och smådrömde på Stenbolaget alldeles nyss och hittade då ett i grått, ibland blir jag verkligen helpeppad på att flytta eller få nyrenoverat så man kunde känna sig hemma och wow detta är mitt. Vad tycker ni om klinker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.