Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Att bli bjuden på en kopp citronte.

Large Blog Image

Idag så rensade jag här hemma, och försökte slänga allt skräp som låg i högar. Bland annat massor med plast som jag haft i klädkammaren, kom då på att mina underbara grannar kanske ville ha dem till sin sommarstuga så jag sprang upp dit och frågade. Där togs det tacksamt emot och jag blev även spontanbjuden på te. Citronte som man då pressade färsk citron i, det var riktigt gott! Vi satt sedan och pratade en lång stund om allt möjligt och det var verkligen värt massor med lite tid för att umgås. Efteråt tog vi en promenad i stadsparken med hennes hund. När jag kom hem ringde Björn och vi skulle åka ut till Sågmyra för att hitta kläder åt William. Blev även pizza till middag därute, och sedan åkte vi mot Kniva för att William skulle orientera vid Gamla Staberg, för mig slog huvudvärken till så jag somnade på Björns mammas soffa, jag tror helt enkelt det är spänningshuvudvärk med en släng av pollensäsong och massor med mediciner.

Åkte hem efteråt och tittade på lite tv, nu ska jag alldeles strax sova. Ny arbetsvecka börjar imorgon och på kvällen har William temafest på sin skola och det ska bli jättekul att medverka på den som vanligt. Nu går verkligen tiden snabbt, nästa lite för snabbt. Men denna vecka är intensiv och veckan efter kommer vara mindre intensiv i alla fall. Jag har två utvecklingssamtal denna vecka men sen är äntligen alla såna klara. Nu börjar man verkligen se att det snart är sommarlov, William slutar snart fyran och en del av mig förstår inte vart tiden tar vägen. Det är nu över tre år sedan jag blev fick jobbet jag idag jobbar på, om bara några veckor är det tre år sedan jag avslutade mina studier som lärarstudent. Ibland känns det som ett helt annat liv, så mycket har hänt och jag har utvecklats så mycket, jag har fått träffa så många intressanta människor dessa tre år, det är så spännande att leva och uppleva livet.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: