Vinst från BAMBA.se

    
Jag vann en BAMBA.se bag, och blev väldigt förvånad. Dels för jag sällan eller aldrig tävlar och dels för att jag var ute i sista minuten. Den innehåll massor med fina saker, och även om en del var till bebis så tyckte jag det var skitkul i alla fall, det finns nämligen alltid någon bebis runt mig så jag tänkte att här har jag ju jordens chans att ge bort fina presenter eller liknade. Det fanns även saker som är bra att ha för oss också, hudkräm och olika spel. Sånt kan man alltid ha oavsett ålder och då William är en pysselkille fanns det massor med kul för honom där med. Jag är skitglad!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Vinst från BAMBA.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: