Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar Tweenieåldern

William fick biobiljetter för att han medverkade i en tävling.

Vi hyr vår bostad av Kopparstaden. Det är den största här i stan och de hade en tävling där man kunde vinna på en halloweenbild. Taggade dem på Williams pumpa och så fick han dessa två biobiljetter för detta. Så himla kul ju! Jag och William gillar bio båda två så vi ska försöka boka in ett biobesök snart bestämde vi oss för, det förtjänar vi båda. Jag har nämligen själv en biobiljett som behöver användas.

17 Comments

  1. Man går alldeles för sällan på bio. Jag har en pågående ”tradition” med några av mina arbetskamrater men biobesöken blir lite för sällan tycker jag. Grattis till din son, alltid kul att vinna 🙂

  2. Vad roligt! 😀 Hoppas ni hittar någon bra film att se 🙂 SV: Det var Bonde söker fru jag syftade på hihi 🙂 Men har tjatat om det varje onsdags så undanhöll er det igår ;D

  3. Inte ofta jag går på bio, men de gånger jag kommit i väg så har det varit trevligt.
    Jag å C var på bio i april, då såg vi Sameblod, en fantastisk film.

    Tack för Din uppmuntrande kommentar i min blogg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa