I helgen tävlade William på Ica maxi, två tävlingar ställde han upp i. En fladdermustävling och en pumpatävling och han vann BÅDA!
Ena vinsten var en jättepumpa som han gissade vikten på, han gissade på 65 kilo och den vägde 64 kilo. Vi åkte och hämtade pumpan och fick veta att han även vunnit fladdermustävlingen som då innehåll en ICA-kasse med godis, paraply, en högtalare för Iphone. HUR mycket tur kan någon ha?! Jättekul var det med pumpan också som var enorm, den fick dock flytta hem till Williams farmor då vi bor i lägenhet och hon villa. Hur som helst så himla roligt! Tog självklart foton.

007

008

010

012

014

015

009William och pumpan han fixade till själv i helgen.

016STOR och liten.

017Hehe lite skillnad.

018

020Lite som askungens balvagn.

022Williams andra vinst.

023

Andra vinsten.


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: