Våren är här, åka fina bilen och njuta av våren.

Denna helg har varit jättehärlig, började helgen med att åka med Björn och William till Skedvi. Jag tog dock med William på bussen till Borlänge först, vi kikade på lite natur och njöt av sista lediga dagen.

På lördagen sen så hade jag bokat in att vara chaufför åt Björn. Jag ville ut en sväng och kika så vi tog limmon och drog mot Borlänge där vi träffade Björns kollega en sväng. Sedan åkte vi hem till Björn runt 23:00. Vi såg några avsnitt av New girl och somnade sedan.

På söndagen gick vi på Tipspromenad runt Tisken. Jag vann för första gången! Blev hur glad som helst, hade bäst resultat av alla dem med 10 rätt. Vinsten var en personvåg av den digitala sorten så nu har jag alltså en ny våg.

Idag har jag jobbat, jag har även sett Game of Thrones och jag älskar den serien! Var som ett barn på julafton nu när jag såg den igen. Blev även Revenge och Once upon a time.
Till middag idag testade jag att laga lövbiffgryta med nudlar till, det gick hem i hela familjen och efter middagen åkte vi ut till Kniva där Björn grejade med limmon. Slänger in lite bilder från i helgen.

IMG_3822.JPG

 

Utanför oss finns det nu massor med fina blommor, klart man njuter av dessa små vårtecken.

IMG_3819.JPG

Myrorna har också kommit fram så här på vårkanten, sen kanske inte myror är världens mest roliga men ett fint vårtecken i alla fall.

IMG_3826.JPG

 

Vitsippor, jättefina och man blir ju så himlans glad av dem. Jag fick lov att fota så klart.

IMG_3851.JPGJag i min påskäggströja/jacka jag fick från House of lola i veckan
och jättefina lockar jag var helnöjd över.

IMG_3859.JPGChaufförade på lördagskvällen.

IMG_3860.JPG

Vinsten från tipspromenaden.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Våren är här, åka fina bilen och njuta av våren.

 • 14 april, 2015 at 08:47
  Permalink

  Låter som du haft en jätte bra helg =D
  Mysiga bilder med =)

  Reply
 • 14 april, 2015 at 13:41
  Permalink

  Det är lite tjusningen med att följa serier, att man längtar efter att få se fortsättningen 🙂 Jag ser fram emot att få se första säsongsavsnittet av Game of Thrones och hoppas det är lika bra som tidigare säsonger.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: