Dark Mode Off / On
Fika & måltider Tweenieåldern

Gårdagen på Ikea & Borlänge.

Igår åkte jag och William med Björn till Borlänge. Jag passade på att köpa rengöring till soffan och även en rullgardin. Innan det så åt vi IKEA, jag tycker det är riktigt trevligt att äta där. Vi gick även på Kupolen en sväng, där köpte jag en ny T-shirt åt William på Newyorker.

Efter Ikea åkte vi till Kniva, men mer om det kommer i ett annat inlägg-

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: