Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering Ett dalaliv Tipspromenad Tweenieåldern

Söndagen den 6 juli i bild och text.

002

Igår så var vi ute och bara njöt. Vi var till Kniva efter en sväng till Borlänge och där grejade Björn med sin Plymouth. Jag sprang runt och fotade, det är ju så himlans roligt. William lekte med sina tremänningar och deras granne.

006

Efter lite foton tog vi och gick upp emot skogen för att gå på Tipspromenaden, varje söndag är det nämligen tipspromenad i Kniva med start vid deras Bystuga. Det är jättekul att gå runt på tipspromenad, men frågorna är rätt svåra så jag har brukar aldrig vinna, men motion får man i alla fall.
009

Det är så fint i Kniva och jag passade på att fotografera även på vägen, William hade sin nya t-shirt på sig och solen lyste så fint.

010

Något jag gillar är röda hus i diverse olika slag, och är det dessutom som här en grusväg in blir jag helt lyrisk. Jag vet inte varför men gamla röda hus är verkligen något jag känner är så mycket Dalarna, hemma och glädje.

013

012

Efter tipspromenaden så gick vi hem till Björns mamma igen. Hon har en katt vid namn Tiger som är ganska gammal, jag fick en så rolig bild på honom så tänkte att jag tar och bjuder på den.

Vi fikade även hemma hos Björns mamma, och det var jättemysigt.015

 

Efter vi varit i Kniva åkte vi hem till Björn som bjöd på middag. Vi tog sedan bilen hem eftersom Björns ruta fått ett stenskott och han skulle få det åtgärdat och då jag har semester så fick jag som uppdrag att lämna in den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa