Nu har jag och William sett klart säsong 3 av Heroes och den säsongen skilde sig en del från de två tidigare säsongerna.
Nathan Petrelli blev lite av besatt att berätta om de övriga, och Sylar fick i början av säsongen information om att han var barn till Angela och Arthur. Det här var en lögn som de skapade tillsammans, Arthur visade sig också vara helt galen så det gjorde ju inte saken bättre. I början av säsongen lyckades alla skurkar från företaget rymma dessutom så det blev kaos på grund av den saken. I andra delen av säsongen så var det istället Nathan som ställde till det genom att försöka fånga alla med förmågor och låsa in dem som terrorister. Säsongen slutade med att Nathan dog och att Peter Parkman hjärntvättade Sylar att tro att han är Nathan. Det ska bli spännande att se säsong 4, jag hoppas vi ska hinna bli klar med den under sommarlovet så vi kan börja kolla på Heroes Reborn så snabbt som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa