Den sista söndagen i juli.

033

Det känns lite ledsamt att skriva det, men idag är det sista söndagen i juli. Juli som ska vara den där varma månaden när man ska sitta ute och känna värmen mot kroppen, juli när man ska haft tid att använda alla toppar och fina enkla plagg. Juli när solen ska lysa upp hela livet. Men så blev det inte riktigt, det blev ett sommarregn genom hela sommaren. Man ska inte klaga på vädret, och vissa är säkert glada över denna sommarkyla. Men jag vantrivs, det gör det bittert och extra jobbigt att vänta in den kommande vintern efter denna sommar. Den lilla gnutta sol vi får under sommaren är viktig för mitt mående under resta av året, men nu får man bita ihop och vara bitter bara. Det känns inte kul, det känns faktiskt ganska upprörande.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Den sista söndagen i juli.

 • 6 augusti, 2015 at 22:01
  Permalink

  Sommaren är inte slut än, än finns tid till sol och värme. Slår vad om att september blir fin! 🙂

  Reply
  • 10 augusti, 2015 at 22:48
   Permalink

   Kanske, fast jag tycker inte det är så inbjudande med fint väder när man jobbar. Har hellre sommarväder när man har semester :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: