En himmel i nyans av rosa.

 
En så vacker himmel och jag känner höstens ingång i kroppen. Nu tävlar löven om att hinna före snön ner på marken. Jag ser hur himlen börjar färgas i nyanser av rosa och jag vet att der är dags för kyla, vinter och snö. Sommaren har sagt farväl och en annan tid är här. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En himmel i nyans av rosa.

 • 1 oktober, 2015 at 10:35
  Permalink

  Vacker himmel 🙂 Nu känner man verkligen att hösten är på väg

  Reply
  • 1 oktober, 2015 at 21:35
   Permalink

   Visst är det, ja verkligen det var riktigt kyligt imorse. 🙂

   Reply
 • 1 oktober, 2015 at 20:45
  Permalink

  Så sant! Hoppas på en lika fin höst i oktober som vi haft i september 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: