002

Nu är det International street market i Falun igen. Det var lika trevligt idag som förra året, om än något med mer människor.

003

Vi köpte paella och det var riktigt gott. Förutom de önskar sig William kringlorna som finns där, så jag tror att jag ska ta honom med ner på stan på fredag efter han slutat skolan för en vi-dag tillsammans.

006
Om ni har möjlighet att besöka Falun den här veckan tycker jag att ni ska göra detta, det är så värt tiden och det är jättetrevligt.
005

004
Eftersom jag slutade jobbet 17:00 fick Björn plocka med sig min kamera ner på stan där jag mötte honom och William vid Knutpunken.

008
Jag försökte fotografera lite för att visa en del av marknaden, men detta är så lite så ni behöver verkligen uppleva saken för att förstå.

010
Vi åkte hem och åt maten, så när vi gick förbi Tisken så jag jag denna fantastiska himmel. Jag tog så klart upp kameran och fotograferade himlen. Det börjar bli kallt nu, men jag gillar hur färgerna målar himlen i rosa nu på kvällarna. Det känns lite magiskt så här sista dagen i september.

011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa