Inlägget är ett samarbete.

Hur ser ni på säkerhet hemma? Jag känner oro ganska ofta trots att jag bor i lägenhet. Jag tycker nog att larm är något alla borde ha, det är en bra försäkring på att inte vem som helst ska kunna komma in i hemmet. Av alla saker jag är oroad för är inbrott något som verkligen skrämmer mig, jag tycker det verkar så otroligt obehagligt men även tråkigt. Tanken på att någon främling skulle rota runt i ens hem och stjäla det man äger. Jag hittade totalsakerhet.com som erbjuder säkerhetsprodukter för både hem och personer. Sådant tycker jag är jättebra, tanken på att ha kodlås till hemmet tycker jag borde vara en självklarhet när man bor i lägenhet. Det borde helt enkelt vara en självklarhet och ingå i hyresstandarden.

För mig som tycker inbrott är läskigt så är detta något jag vill ha, något jag tycker är värt att lägga pengar på. En säkerhet så att man slipper oroa sig och dessutom kan koppla av med vetskapen om att man med enkla medel kan få ett tryggt hem där man kan koppla av och bortse ifrån rädslan att någon obehörig ska komma in i ens hem. Jag tycker de tjänster som totalsakerhet.com erbjuder är fantastiska.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa