IMG_0020

Igår skrev min vän Camilla – Tiobarnsmamman att hon sett mig på förstasidan i Dalarnas tidningar och då Falukuriren, jag fick då springa iväg och handla, jag hade fått för mig att jag skulle vara på löpet som idag. Hur som helst blev jag jätteglad och artikeln finns att läsa i det här inlägget. Det är ju inte direkt vanligt att hamna på förstasidan, men artikeln var ju bra så jag är jätteglad att detta visades upp för fler människor.

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: