Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Dagens middag.

  • 5 november, 2015 at 22:38
   Permalink

   Det var riktigt gott och familjen var nöjda med så det kändes jättebra :D.

   Reply
 • 6 november, 2015 at 20:16
  Permalink

  Åååh har en favvo risnudelsallads-recept som det var ett tag sen jag gjorde nu… såå god den är och varför har det inte blitt av jag jag allt fnurra på nu *S* Är med äkta japansk-vinäger(såå stor skillnad på smak alltså), sesamolja, färska strimlad chili, krossad vitlök och massa färskt koriander <33 Sen är det fint strimlad morötter&gurka, blanchade vitkål och rostade jordnötter =D… nää nu blev jag sugen på den igen!! Matiga sallader är såå nice å fräscht <33

  Reply
  • 6 november, 2015 at 22:52
   Permalink

   Åh det där låter jättegott! Det får jag ta och göra och bjuda på här hemma :D. Mums!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: