Jag hade ju Me & I party hos mig förra veckan. Alla som handlade över 500 fick två presentpåsar. Det blev över femhundra för mig men så fick jag också plagg jag villhövde. Det som var bra med detta var erbjudandena, att julkläder blev klart och att jag fick lite nya byxor. Förutom det fick jag även en kappa till våren. Alla kläderna var så mycket jag, och nedan följer bilder på mina köp.

Presentförpackningarna. Men fina moln!

Min nya kappa.

Superhärliga byxor!

Leggings ungefär.

Min nya favorit, så mycket jag och så mycket jul!

18 kommentarer

  1. Fina inköp

    Sv ja har inte vågat klippa mig sen dess då jag var missnöjd med klippningen ska byta frisör bästa gå ng jag klipper mig.

    Okej jag förstår ska bli skönt att klippa igenom håret sen när blir aktuellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: