Farsdag – Middag och present.

001

Idag är det som många vet farsdag. Jag gick och handlade tidigare idag för att bjuda Björn på middag. William och Björn har varit i Skäve under dagen så jag har haft lite ljus här hemma, tittat på Så mycket bättre som jag missat och bara tagit det lugnt.

Men hur som helst, middagen den blev lyckad och jag bjöd på mousserande lemonad som tryck. Vi åt lövbiff med klyftpotatis, sallad och två olika såser. Vi blev mätta och alla var belåtna. I farsdagpresent hade jag och William betalat in pengar till tigrarna på WWf och den presenten var uppskattad.

Nu är det snart dags att sova, ny arbetsvecka igen imorgon. Tiden går verkligen fort nu.

004

Namnlös

008

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Farsdag – Middag och present.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: