047

Jag drog som sagt ner på stan och träffade min kollega idag. Jättetrevligt var det och vi pratade i flera timmar, så välbehövligt. Det är så kul att bara ta några timmar till att snacka skit. Jag känner ganska ofta att man behöver det, rensa ut hjärnan ifrån tankar och funderingar och bara ha det roligt och helt kravlöst. Mer sådant borde man göra oftare.

William är hos en kompis idag, så jag har det aningen tråkigt för stunden. Är inte speciellt hungrig och William har ätit hos kompisen så tror att jag kommer skippa middag idag. Har slagit in två julklappar som kom till William idag, och köpte tre julklappar åt mig själv genom cdon.com. Min stora glädje varje år, att köpa och slå in julklappar åt mig själv för att jag villhöver något och samtidigt kan slippa dåligt samvete eftersom jag får dem först till julen.

Björn har redan fått sin julklapp, det enda han ville ha i år och har ”gnällt” om i flera år är att jag ska flytta mitt bokställ jag har i köket. Så sa han att det enda jag önskar mig är att du gör dig av med det där. Då flyttade jag på bokstället sa; MEN jag vill ha en julklapp av dig i alla fall. Han kommer inte undan, jag vill ha julklappar i alla fall. Även om jag lika gärna vill veta vad jag ska få, jag ogillar överraskningar, så vill jag samtidigt gärna ha dem. Kontrollbehov som bara den.

Det var lite av vad jag tänkte berätta, nu är det helg så jag brukar få mer tid att skriva på då.

Relaterade etiketter:

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa