Lunchat och fikat på Waynes i Falun.

047

Jag drog som sagt ner på stan och träffade min kollega idag. Jättetrevligt var det och vi pratade i flera timmar, så välbehövligt. Det är så kul att bara ta några timmar till att snacka skit. Jag känner ganska ofta att man behöver det, rensa ut hjärnan ifrån tankar och funderingar och bara ha det roligt och helt kravlöst. Mer sådant borde man göra oftare.

William är hos en kompis idag, så jag har det aningen tråkigt för stunden. Är inte speciellt hungrig och William har ätit hos kompisen så tror att jag kommer skippa middag idag. Har slagit in två julklappar som kom till William idag, och köpte tre julklappar åt mig själv genom cdon.com. Min stora glädje varje år, att köpa och slå in julklappar åt mig själv för att jag villhöver något och samtidigt kan slippa dåligt samvete eftersom jag får dem först till julen.

Björn har redan fått sin julklapp, det enda han ville ha i år och har “gnällt” om i flera år är att jag ska flytta mitt bokställ jag har i köket. Så sa han att det enda jag önskar mig är att du gör dig av med det där. Då flyttade jag på bokstället sa; MEN jag vill ha en julklapp av dig i alla fall. Han kommer inte undan, jag vill ha julklappar i alla fall. Även om jag lika gärna vill veta vad jag ska få, jag ogillar överraskningar, så vill jag samtidigt gärna ha dem. Kontrollbehov som bara den.

Det var lite av vad jag tänkte berätta, nu är det helg så jag brukar få mer tid att skriva på då.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

24 thoughts on “Lunchat och fikat på Waynes i Falun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: