Inlägget är ett samarbete.

Det finns vissa saker jag tycker om, och det är fint skapande hantverk. Jag önskar ganska ofta att jag kunde skapa saker likt dem man gjorde på slöjden igen. Men riktigt så enkelt är det inte, vid sådana tillfällen är det perfekt att det finns snickeri som kan ordna saken åt oss. Lundasnickerier erbjuder den tjänsten. De tillverkar och renoverar designmöbler och annat och det skulle passa mig perfekt. Något som jag tycker är jättefint är elementskydd, för är det något som är tråkigt att titta på i hemmet är det elementen. Eftersom jag inte är det minsta duktig på sånt här skulle jag gärna handla ett elementskydd, jag tror nämligen att det skulle passa bra i mitt vardagsrum. De erbjuder så mycket mer också, och i deras galleri hittar man flera tjänster de erbjuder, helt perfekt för oss som inte har tiden och orken att försöka med att skapa hemma själva.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa