Dark Mode Off / On
Reklam

Windows.

Inlägget är ett samarbete.

Fönster, windows och många andra namn. Vårt glas ut till friheten samtidigt som vi befinner oss inne i tryggheten. Genom fönster kan du titta på den värld som omger ditt hus, fönstren ser till att du slipper kyla men ändå kan känna dig som att du befinner dig utomhus för en stund. Fönster som ger dig solljus en härlig söndagsmorgon i maj. När man tänker på det är fönster väldigt viktiga, kanske så viktiga att vi stundvis inte ens tänker på dem. Samtidigt är fönster det första många saknar när de befinner sig i ett rum av mörker som till exempel en källare. Just därför är det viktigt med fönster i alla fall för mig, de sprider de ljus som inga lampor kan utesluta helt. Visste du att Mockfjärds hjälper dig byta dina fönster? Att fönsterbyten höjer värdet av ditt hem om ni ska sälja? De erbjuder gratis hembesök och du får all hjälp av dem och slipper såldes lägga tid på fönsterbyten och du kan ägna dig åt andra saker. Visst låter det riktigt bra?
Som det inte vore nog så kommer de alltid på återbesök och kollar en gång extra att du som kund är nöjd. Låter toppen tycker i alla fall jag, all den fritid man har vill man gärna lägg på annat än att greja med hemmet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: