God morgon på er!

skanna0092

Jag tror jag var 11 år på denna bild. Eller 12, alltså i ungefär samma ålder
som William är idag.

Redan är klockan lite över nio, och jag har min lediga fredag. Jag älskade denna dag, så många möjligheter. Jag har just tävlat igen som jag gör varje vecka (utan vinst) på Natur och kulturs fredagstävling i sin Facebookgrupp. Jag vill så gärna vinna, det skulle vara så roligt! Världens chans att få gratis läromedel, och sånt gillas ju alltid. Kanske är det min gång, någon gång.

Just nu befinner jag mig vid datorn. Jag ska alldeles strax slänga på mig lite smink och påbörja denna fredag. Ska träffa en kollega här på stan i Falun. Det ska bli riktigt trevligt, att bara umgås utanför jobbet och göra något annat.

Nä nu tar jag och gör mig klar för att möta det stora fredagsäventyret.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “God morgon på er!

 • 13 november, 2015 at 09:54
  Permalink

  jag ska också starta fredagen här, så söt bild på dig =D

  Reply
 • 13 november, 2015 at 10:14
  Permalink

  Men vi bestämmer att du vinner nästa fredag tycker jag! Underbar fredag önskar jag=)

  Reply
 • 13 november, 2015 at 13:49
  Permalink

  Vad härligt med en ledig fredag och vad söt du är på fotot 😀 Kram

  Reply
  • 13 november, 2015 at 20:51
   Permalink

   Tack :). Ja det är det verkligen, är alltid ledig på fredagar så är ganska skönt att börja helgen på en torsdag :).

   Reply
 • 14 november, 2015 at 00:17
  Permalink

  Hahaha, morfars kikare står redo i fönstret ifall någon skulle gå förbi nere på vägen! ???

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: