Dark Mode Off / On
Reklam

Var dumsnål.se och hitta det bästa priserna.

Inlägget är ett samarbete.

Om man ska handla, så vill man handla till det bästa priserna. I alla fall när jag handlar, det är ju så klart olika för olika människor men om jag ska shoppa vill jag känna att jag fick varorna till de bästa priserna, och vem säger nej till rabatter? På Dumsnål.se, hittar du massor av erbjudanden på kända butiker på nätet. Jag såg att de hade rabatt på rabattkod hos Royaldesign. Jag spanade runt där och blev jättesugen på att handla lite glas ifrån Gynning, jag samlar på den serien glas och då när man hittar på nätet blir man så klart sugen på att handla, dem är jättefina. Så med lite rabatt kommer jag så klart kunna slå till, för jag älskar rabatter. Varför betala mer för något än man behöver?

8 Comments

  1. Du har rätt, ibland är det verkligen inte coolt att betala mycket för ett par saker du bör nödvändigtvis använda i vardagen. :/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: