Söndag och nu är hösten ett faktum.

016Sommaren 2015.

Nu känns det i kroppen, det syns på träden och det syns på marken. Att hösten är som mest, och den väntar på snön. Årstiden vill tacka för sig och ge sig av för den månaden i kläder av vitt. Jag har svårt med snön, jag har svårt att se något positivt när den här årstiden kommer. Jag försöker peppa men det är inte min grej helt enkelt. Får försöka peppa inför våren, så länge ska jag ha ljus och försöka läsa böcker. För böcker tycker jag om, innan jag fick barn kunde jag låna och köpa böcker och läsa alla dagar i veckan. Riktigt så är det tyvärr inte längre, tiden finns inte alls längre något jag sörjer.

Vilket opeppat inlägg och tråkigt, får hoppas jag piggar på mig och blir lite gladare snart.
Om jag ska berätta något annat så kör jag tvätt och städdag idag. Ganska skönt, även om det kanske inte är så roligt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Söndag och nu är hösten ett faktum.

 • 15 november, 2015 at 14:10
  Permalink

  Ibland är det tyngre än annars och vintren kommer vare sej vi vill eller inte… Men ja, längta efter våren funkar ju=)

  Reply
  • 15 november, 2015 at 15:07
   Permalink

   Absolut, det är så här varje november och december för mig dock tyvärr :/

   Reply
 • 15 november, 2015 at 14:54
  Permalink

  Jag älskar snön och den här årstiden, tycker det är så mysigt 🙂

  Reply
 • 15 november, 2015 at 15:47
  Permalink

  skönt när man är klar med tvätt och städdag 🙂

  Reply
 • 15 november, 2015 at 15:56
  Permalink

  jag är inte heller nåt fan av varken hösten eller vintern. ge mig vår och sommar!! 😀

  sv; ja mentos är gott! 😀 älskar deras tuggummin. har du provat dom? 🙂

  Reply
 • 15 november, 2015 at 16:52
  Permalink

  Nä hösten är inte allt för rolig…grått, blött å trist. jag längtar efter snön nu!! Kom vinter!!

  Reply
 • 15 november, 2015 at 17:17
  Permalink

  får ångest när ja tänker på höst vinter mörker i flera månader. min räddning är ändå jul o advent me lite ljus på alla slingor o stakar stjärnor.

  Reply
  • 15 november, 2015 at 21:38
   Permalink

   Ja gud :(, ja jag hoppas med att det ska peppa till när man får in lite ljus 🙂

   Reply
 • 15 november, 2015 at 18:34
  Permalink

  Ja det känns att vinter är på väg, själv längtar jag efter snön så att den kan få lysa upp 🙂

  Reply
  • 15 november, 2015 at 21:39
   Permalink

   Absolut, tror det ska bli snö här imorgon ryktas det om :-p

   Reply
 • 15 november, 2015 at 18:41
  Permalink

  Jag har också svårt med snön! Eller egentligen är det kylan jag har svårt för, jag gillar verkligen inte när det blir för kallt och vill hellre ha några plusgrader och lite regn än iskallt och snö. :3 Sen är snö vackert, men i flera månader.. nja.. :p

  Reply
  • 15 november, 2015 at 21:38
   Permalink

   Nej usch! Är nog lika här, är kylan jag drar mig för. Snön är ju fin men i lagom mängd 😉

   Reply
 • 15 november, 2015 at 19:45
  Permalink

  Jag håller med dig för jag har också svårt för snö! Kram

  Reply
 • 15 november, 2015 at 19:56
  Permalink

  Tycker det är gött med städ- och tvättdag. Skön känsla sen! Och fin bild på er 🙂

  Reply
 • 15 november, 2015 at 21:57
  Permalink

  Ja när det blir som mörkast är det bästa botemedlet att krypa ner i sängen och mysa framför en film 🙂

  Reply
 • 15 november, 2015 at 22:27
  Permalink

  Så fin bild på er och här har det då tvättats som alrig förr denna helg

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: