Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Söndag och nu är hösten ett faktum.

016Sommaren 2015.

Nu känns det i kroppen, det syns på träden och det syns på marken. Att hösten är som mest, och den väntar på snön. Årstiden vill tacka för sig och ge sig av för den månaden i kläder av vitt. Jag har svårt med snön, jag har svårt att se något positivt när den här årstiden kommer. Jag försöker peppa men det är inte min grej helt enkelt. Får försöka peppa inför våren, så länge ska jag ha ljus och försöka läsa böcker. För böcker tycker jag om, innan jag fick barn kunde jag låna och köpa böcker och läsa alla dagar i veckan. Riktigt så är det tyvärr inte längre, tiden finns inte alls längre något jag sörjer.

Vilket opeppat inlägg och tråkigt, får hoppas jag piggar på mig och blir lite gladare snart.
Om jag ska berätta något annat så kör jag tvätt och städdag idag. Ganska skönt, även om det kanske inte är så roligt.

28 Comments

  1. jag är inte heller nåt fan av varken hösten eller vintern. ge mig vår och sommar!! 😀

    sv; ja mentos är gott! 😀 älskar deras tuggummin. har du provat dom? 🙂

  2. får ångest när ja tänker på höst vinter mörker i flera månader. min räddning är ändå jul o advent me lite ljus på alla slingor o stakar stjärnor.

  3. Jag har också svårt med snön! Eller egentligen är det kylan jag har svårt för, jag gillar verkligen inte när det blir för kallt och vill hellre ha några plusgrader och lite regn än iskallt och snö. :3 Sen är snö vackert, men i flera månader.. nja.. :p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: