DSCN0706

Jag mår inte så bra, eller jag mår inte bra är mer det rätta uttrycket.
Jag klev upp som vanligt på morgonen, stod och sminkade mig när jag kände hur trycket snabbt dalade. Fick lägga mig ner, trodde i min enfald att det går snart över. Så blev det så klart inte, utan trycket fortsatte neråt och jag fick ge upp. Jag vet vad sånt här leder till, så mycket erfarenhet har jag av lågt blodtryck nu. Tog temp för att kolla och den var 35,9, helt galet låg. Jag borde nog införskaffa mig en blodtrycksmaskin för att hålla kolla på mitt tryck. Så dagen blev soffläge för mig, och massor med filtar. Jag har frossa men ingen feber, omvänd feber? Jag vet inte vad men pigg är jag inte. Ska ta det lugnt idag och även imorgon, så är alltså hemma. Jag som vill till jobbet, men att ramla ihop på jobbet är inget alternativ. Jag vill inte skrämma mina elever heller, så andas och försöka att inte stressa upp mig. Det är vad jag ska försöka göra tills trycket är något så när normalt igen.

30 kommentarer

  1. Usch din stackare! Det kan vara bra att införskaffa sig en blodtrycksmätare. Jag brukar gå till morfar och låna hans för jag har ofta samma problem som dig.

    svar: Jag ska på en intervju hos Manpower 🙂 På östra hamngatan. Vet inte vart det ligger, men det ska nog gå.

  2. Det gör du rätt i att stanna hemma inget roligt om du faller …bara att vila dig önskar dug en fin dag å krya på dig kram

  3. Jobbigt med lågt blodtryck. Jag tycker absolut att du ska skaffa dig en blodtrycksmanschett så du kan hålla koll lite! Hoppas det blir bättre 🙂

    Sv; ja, det är jätte tråkigt. Ja, jag får hoppas att någon blir sjuk eller liknande så jag kan ta deras pass 🙂 tack för dina uppmuntrande ord! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: