020

Har svarat på 22 kommentarer och har just nu 20 till att svara på. Förutom det så går jag alltid in och läser och lämnar en kommentar till människor som skrivit till mig. Så det blir lite att göra idag. Men hur som helst, jag började morgonen med frukost och sedan städade jag. Har duschat och sminkat mig, och ska ta bussen ner på stan om 10 enkla minuter för att fixa naglarna och hämta ett paket.

Sen tillbaka hem igen och planera inför kommande arbetsvecka med eleverna.

14 kommentarer

  1. det uppskattas alltid när folk vill kommentera det man har skrivit om! 😀

    sv; kul att du gillar bilderna! jag ser såå framemot att få se årets show!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: